TILMELDING TIL SANG, BEVÆGELSE OG LÆRING

Tilmeld dig et helårs- eller et halvårsforløb og vælg kursussted.

BEMÆRK:
Vi kan først endeligt bekræfte din kursusplads efter tilmeldingsfristen den 1. juni, da vi skal sikre en ligelig fordeling af pladser mellem de kommuner og skoler, som deltager i projektet.

MÅLGRUPPE:
Lærere og pædagoger ansat i folkeskolen, der fungerer som musiklærere eller på anden vis understøtter skolens musikundervisning. Opkvalificeringen gælder folkeskoler i de kommuner, som deltager i projektet, og der er ikke kursusgebyr for tilmelding.

HVIS DIN KOMMUNE IKKE STÅR PÅ LISTEN:
Står din folkeskoles kommune ikke på deltagerlisten nedenfor, kan du komme på venteliste. Skriv din kommunes navn nederst på listen og udfyld formularen. Kurset koster  5.000 kr for et halvårsforløb og 8.000 kr for et helårsforløb. Bemærk at kun folkeskoler kan deltage.

 

DRILLER FORMULAREN?
Har du problemer med at få din tilmelding til at gå igennem, så tjek at alle felter er udfyldt og prøv igen. Eller prøv en anden internetbrowser. Din  tilmelding er gået igennem, når du ser en bekræftelse på skærmen og samtidig modtager du en email fra os. Der sker ikke noget, hvis du kommer til at tilmelde dig to gange.

Tjek dit spam-filter. Hos nogle ender vores autosvar i uønsket mail.

Du er velkommen til at kontakte projektleder Katrine Høgenhaug Bæk hvis du oplever problemer. Tlf. 30 57 29 93 eller per email

    Står din folkeskoles kommune ikke på listen? Så skriv din kommunes navn i det tomme felt, og du kommer på venteliste til eventuelt ledige pladser.
    Her tænkes på din funktion på skolen
  • Fortæl os lidt om din faglige baggrund, uddannelse, erfaring samt dine nuværende funktioner - i relation til sang og musik på skolen. Hvilke klassetrin underviser du?
  • Hvor mange underviser i musik på din skole (cirka)? Her tænkes på dem, der er ansat på skolen (tilføj gerne i parentes, hvis din skole også har musikundervisere fra musikskolen)
  • En email-adresse du tjekker jævnligt.
    Vi vil gerne lave en adresseliste til holdet inkl. telefonnumre og email-adresse.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.