Musikhandlingsplan bakker op om sang og Sangens Hus
Tilbage til oversigten

Musikhandlingsplan bakker op om sang og Sangens Hus

Det økonomiske fundament for flere af Sangens Hus’ initiativer er nu sikret med to millioner årligt i fire år på Musikhandlingsplanen.

 

Den nye musikhandlingsplan skal skabe mere lokalt musikliv og flere internationale superstjerner. I Sangens Hus er missionen at fremme sangen i hele Danmark: Her bliver sang set som både et middel til at styrke fællesskaber, trivsel og sundhed men også som mål i sig selv – som noget man kan dyrke og dygtiggøre sig til.

”Sang gør en forskel for mennesker og fællesskaber. Sang kan være med til at adressere trivselskrisen og velfærdskrisen. Det har vi allerede talrige eksempler på. Med bevillingen kan Sangens Hus fortsætte arbejdet med at udbrede sang i hele Danmark, blandt andet sammen med de 26 sangkraftcentre, som er spredt ud over hele landet.” siger Elsebeth Gerner Nielsen, strategisk direktør Sangens hus.

Hun retter samtidig en varm tak til ministeren og Folketingets partier for opbakningen til Sangens Hus. Også den store støtte fra fonde og kommuner er med til at sikre, at flere finder ud af, at de har en stemme og tør bruge den.

Om Sangens Hus:

Kontakt:

Elsebeth Gerner Nielsen, strategisk direktør i Sangens Hus: 20 12 11 01 / elsebeth@gernernielsen.dk


Tilbage til oversigten