Sangens Hus inviterer til årsmøde
Tilbage til oversigten

Sangens Hus inviterer til årsmøde

Sangens Hus inviterer alle interessenter, samarbejdspartnere, netværk og venner af Sangens Hus til et åbent årsmøde i Herning mandag den 22. maj 2023 kl. 13-17 i Nørregade 7D, 7400 Herning.

Årsmødet er åbent for alle, der er nysgerrige på Sangens Hus’ arbejde eller gerne vil være med at sætte en retning fremover på dette arbejde.

Tilmelding er gratis og skal se senest fredag den 12. maj kl. 12. Se tilmelding nederst.

På dagen orienterer vi om husets aktiviteter, og samtidig inviterer vi til dialog om nye muligheder, samarbejder og veje frem for at fremme sangens i Danmark.

 

Program

 

Kl. 13.00          Velkomst og fællessang ved Elsebeth Gerner Nielsen, strategisk direktør, Sangens Hus

Kl. 13.15          Velkommen ved Claus Skjold Larsen, rektor for Syddansk Musikkonservatorium og bestyrelsesformand, Sangens Hus

Kl. 13.30          Fremlæggelse af beretning samt kort præsentation af Sangens Hus’ projekter ved Lars Bjerregaard Pedersen, sekretariatschef, Sangens Hus

Kl. 14.00          Orientering om bestyrelsens sammensætning

Kl. 14.15          Samtale mellem Jeppe Søe, medlem af Folketinget for Moderaterne, Dorte West, borgmester i Herning for Venstre, og Elsebeth Gerner Nielsen, strategisk direktør, Sangens Hus

Kl. 14.45          Pause med kaffe og kage

Kl. 15.15          SANS – en smagsprøve på en aktivitet fra projektet SANS ved sangkonsulent, Julie Kold Vilstrup

Kl. 15.30          Fremtidens Sangens Hus – dialog og idéudvikling blandt deltagerne

Her er der mulighed for at sætte sit præg på Sangens Hus’ arbejde ved byde ind med konkrete input og idéer til den fortsatte udvikling af projekter og samarbejder i og omkring Sangens Hus.

Kl. 16.15          “Hvorfor netop sang?” – Oplæg ved Lea Wierød Borčak, seniorforsker, Videncenter for Sang

Der er stigende fokus på sammenhængen mellem sundhed og kultur. De senere år peger rapporter på, at netop sangen spiller en massiv rolle blandt de forskelligartede kulturaktiviteter, som har en sundhedsgevinst. Men hvorfor har netop sang god effekt? Det kommer Lea Wierød Borčak nærmere i dette oplæg.

Kl. 16.45          Tak for i dag og fællessang

Kl. 17.00          Mulighed for at få et glas og netværke

Download programmet HER


Tilbage til oversigten