Sangcenter København kick-off møde
Tilbage til oversigten

Sangcenter København kick-off møde

København skal have et sangkraftcenter. Derfor indkalder Roskilde Synger sammen med Sangens Hus til kick-off møde tirsdag den 20 juni klokken 16.30 – 18.30. Mødet finder sted i uKirke, Dannebrogsgade 53, København V.

Tilmeld dig mødet ved at sende en tilmelding til Jacob Heide Madsen på jhm@roskildesynger.dk

Skriv navn, tlf. og hvem/hvad du repræsenterer. Samtidig opfordrer vi til, at du på forhånd tilkendegiver dit kandidatur til hhv. bestyrelsesarbejde eller advisory board, hvis du har interesse i at indgå i et af disse.

Alle med interesse for etableringen af et sangkraftcenter i hovedstaden kan deltage i mødet. Om du arbejder med musik i det daglige, er professionel, amatør, offentlig- eller privatansat betyder intet.

På programmet den 20. juni kl. 16.30 – 18.30 er blandt andet:

  • Kort oplæg v. Heidi Kudahl, projektleder i Sangens Hus.
  • Kort oplæg v. Jacob Heide Madsen, adm. leder for Sangkraftcenter Roskilde Synger.
  • Kort oplæg v. Poul Emborg, repræsentant for arbejdsgruppen.
  • Udpegning af en bestyrelse ved evt. afstemning.
  • Udpegning af advisory board.

Vi sørger for at der vil være kaffe og kage til mødet.

Baggrund:
En arbejdsgruppe bestående af en række interessenter har allerede gjort sig nogle indledende tanker om et sangkraftcenter i København. Projektet er derfor moden til næste fase.

Denne fase består i at etablere en arbejdende bestyrelse. Bestyrelsen må være indstillet på at arbejde frivilligt i en periode, således at hele projektet kan blive realiseret og komme fra start. Når der er skabt et økonomisk fundament, vil det være bestyrelsens beslutning om der skal oprettes en deltidsstilling til en daglig leder eller om et eller flere bestyrelsesmedlemmer i stedet skal honoreres for arbejdet. I processen etableres også et advisory board, hvis forpligtelse vil være at guide og vejlede bestyrelsen. Arbejdsomfanget for advisory boardet vil være mere beskedent.

Sangens Hus og Sangkraftcentret Roskilde Synger er interesserede i at have en partner i København. Derfor har Sangens Hus prioriteret at bruge økonomiske resurser på at facilitere denne indledende proces i samarbejde med Roskilde Synger.

Har du spørgsmål forud for mødet, er du velkommen til at kontakte:

Heidi Kudahl, Sangens Hus: heidi@sangenshus.dk Tlf. 27572010

Jacob Heide Madsen, Sangkraftcenter Roskilde Synger: jhm@roskildesynger.dk Tlf. 61793234

Poul Emborg, dirigent og sanger: poem@dr.dk

Jacob Heide Madsen,
Adm. leder Roskilde Synger.
www.roskildesynger.dk
jhm@roskildesynger.dk
Tlf. 61793234


Tilbage til oversigten