Ny Projektchef i Sangens Hus!
Tilbage til oversigten

Ny Projektchef i Sangens Hus!

1. februar starter Lone Engel Westphall i stillingen som Projektchef i Sangens Hus.

 

Nogle gange er man bare heldig, og i Sangens Hus føler vi os heldige lige nu. Lone kommer med lige præcis den baggrund, personlighed og erfaring, der gør, at hun kan være med til at løfte Sangens Hus til det næste niveau, når det gælder evnen til at udvikle og gennemføre sang-projekter i hele landet”, siger Christian Alstrup, direktør i Sangens Hus og fortsætter; ”Vi er en ung organisation, som har meget at lære. Sangens Hus er båret af et stærkt engagement i at fremme sangen, og med Lone på holdet får vi, udover masser af god energi, et fagligt løft, som gør os i stand til at håndtere endnu flere projekter endnu mere professionelt fremover”.

Sangens Hus har til formål at bringe sang og sangglæde ud til endnu flere børn, unge og voksne i hele Danmark, og det har en særlig betydning for Lone; ”Sangen har været en rød tråd i hele mit liv både som ivrig korsanger og senere også som korleder, og derfor er det en særlig stor glæde for mig at kaste mig ud i arbejdet ved Sangens Hus. Her mødes glæden ved sang og musik med mine professionelle kompetencer og ambitioner”. Lone kommer fra en stilling som afdelingsleder på Viborg Bibliotekerne, hvor hun de sidste 6 år har arbejdet med bl.a. faglig og strategisk udvikling, projekter og personaleledelse.

Lone bliver en del af Sangens Hus, som blev åbnet i 2014 og i dag har aktiviteter, projekter og ansatte over hele landet – samt hovedkontor i Herning.

 


Tilbage til oversigten