Ny økonomichef i Sangens Hus
Tilbage til oversigten

Ny økonomichef i Sangens Hus

Den 1. februar får Sangens Hus ny økonomichef med stor erfaring inden for økonomi, administration og IT. Stort velkommen til Gitte Holm Stoubæk.

 

Den 1. februar er det Sangens Hus’ privilegie at byde Gitte Holm Stoubæk velkommen som ny økonomichef. Gitte har erfaring fra tidligere ansættelser hos blandt andre Skat, LEGO, Forsvarets Regnskabsstyrelse og SIEMENS, hvor hun har siddet med rådgivning og sparring til ledelsen, digitalisering og procesoptimering og regnskabs- og budgetudarbejdelse. Siden 2016 har Gitte været selvstændig og arbejdet med salg og implementering af økonomisystemet UNICONTA.

Sangens Hus har de seneste år ikke bare haft vokseværk, men er også blevet en selvstændig organisation: ”Derfor glæder det mig at kunne byde velkommen til en medarbejder med så stor erfaring og faglighed indenfor økonomi, administration, IT og projektledelse. Jeg er overbevist om, at Gitte kan hjælpe både Sangens Hus og Den Jyske Sangskole til næste niveau, når det gælder administration, IT og gode processer.” siger direktør for Sangens Hus, Christian Alstrup.

Når Gitte ikke holder styr på økonomien og IT-systemerne, holder hun meget af at være i naturen:
”Jeg går på jagt, tegner og maler samt spiller lidt musik og er gerne af sted til forskellige koncerter. Jeg glæder mig til at blive en del af et kreativt miljø med en indstilling om, at det hele menneske kan vokse ved at bruge flere af ens ressourcer.”

Gitte bliver en del af Sangens Hus’ ledergruppe. Sangens Hus blev åbnet i 2014 og har i dag aktiviteter, projekter og ansatte over hele landet med hovedkontor i Herning.

 


Tilbage til oversigten