Lasse Skovgaard ansættes i Sangens Hus
Tilbage til oversigten

Lasse Skovgaard ansættes i Sangens Hus

Fra 1. juni skal Lasse Skovgaard styrke arbejdet med sundhedskor i Sangens Hus og være projektleder i Sangglad-programmet.

Lasse Skovgaard har været en god bekendt af huset længe og har indgået i forskellige samarbejder. Vi er i Sangens Hus derfor utroligt glade for, at Lasse Skovgaard har sagt ja til stillingen som projektleder. Sekretariatschef i Sangens Hus, Lars Bjerregaard Pedersen, udtaler:

”Vi er meget glade for at kunne tilknytte Lasse, der har arbejdet med sangen inden for sundhedsområdet i mange år og nu får lov at sætte sangen som fortegn og inddrage sine erfaringer fra sundhedsområdet til gavn for udviklingsarbejdet i Sangens Hus. Lasse lander også med en solid projekterfaring fra sit arbejdsliv og tager over i Sangglad-programmet. Vi glæder os til at få ham ombord.”

Lasse Skovgaard kommer fra en stilling som forsknings- og udviklingschef i Scleroseforeningen og er PhD i sundhedsvidenskab. Derudover er han uddannet musikpædagog og organist og har bl.a. arbejdet som korleder, sanger, akkompagnatør, organist og fællessangsformidler.

Der er med andre ord en god sammenhæng mellem Lasse Skovgaards tidligere arbejde og interesser og de opgaver, han kommer til at stå i spidsen for i Sangens Hus: Lasse Skovgaard får blandt andet ansvaret for Sangglad og Sangglad Mini, men derudover skal Lasse primært arbejde med ’sundhedskor’ og fokusere på opgaver i feltet ’sang og sundhed’.

Selv udtaler Lasse Skovgaard:

”Jeg glæder mig meget til at blive en del af holdet i Sangens Hus. Og jeg glæder mig til at arbejde med koblingen af to områder, der på forskellig vis har fyldt mit arbejdsliv de seneste 20 år – sang og sundhed. Sang har et stort trivselspotentiale for både den enkelte og for samfundet, og det er meget meningsfuldt for mig at bidrage til at fremme dette.”

Foto: Karen Grønkjær Kjeldsen


Tilbage til oversigten