Børnekorakademiet optager nye studerende med studiestart januar 2016
Tilbage til oversigten

Børnekorakademiet optager nye studerende med studiestart januar 2016

Børnekorakademiet tilbyder en to-årig efteruddannelse, der henvender sig til børnekorledere med en børnekoreksamen fra kirkemusikskole, konservatorium, seminarium – eller lignende færdighedsniveau.

Undervisningen ledes af Pia Boysen og Margrete Enevold og består af dybdegående arbejde med elementerne i spire,- børne,- junior,- og pigekorarbejdet på holdet, refleksioner over egen praksis og lejlighedsvis undervisning med børnekor til stede.

Undervisningen finder sted den sidste fredag i hver måned kl. 11-16 i Jægersborg Kirkes Sognegård. Tillige arrangerer vi koncentrerede masterclasses 2-3 gange årligt med kor til stede. Holdet er på 8-10 studerende.

Filosofien i Børnekorakademiets undervisning er at skabe et åbent, kritisk og inkluderende læringsmiljø, hvor studerende og lærere er fælles om refleksioner og inspiration til ære for en overordnet ide om det gode musikalske lederskab og en dyb forståelse af børnekorets behov. Der vil være mulighed for en vis grad af individuel tilrettelæggelse, herunder praksis med kandidaternes egne kor.

Egenbetaling til uddannelsen er 6.000 kr. pr. semester.

For yderligere spørgsmål, henvendelse til Pia Boysen: boysenpia4@gmail.com eller 41 10 41 35

Se også BØRNEKORAKADEMIETS HJEMMESIDE


Tilbage til oversigten