Kursuskoordinator til Sangens Hus
Tilbage til oversigten

Kursuskoordinator til Sangens Hus

Har du erfaring med at tilrettelægge og udbyde kurser og konferencer? Har du et godt overblik og øje for detaljen? Motiveres du af at få alle ender til at nå sammen i tæt samarbejde med kolleger? Og har du lyst til at arbejde i en organisation, som vil gøre en forskel med sang?

Så er det dig, vi leder efter til stillingen som kursuskoordinator i Sangens Hus.

 

Sangens Hus er en national kulturinstitution, som har til formål at fremme sangen i Danmark. Vi arbejder for at tage samfundsansvar gennem sang blandt andet gennem en række projekter og ved at udbrede kendskabet til sangens betydning for den enkelte og for samfundet.

Med afsæt i vores sangprojekter udbyder vi kurser og kompetenceudvikling til forskellige faggrupper, som derigennem får kompetencer til at bruge sang som en aktiv del af deres faglige arbejde.

Vores kursusudbud er voksende, og derfor søger vi en erfaren kursuskoordinator til en nyoprettet stilling.

Dine opgaver

Du vil få tæt tilknytning til både administrations- og kommunikationsteamet. Derudover får du en bred samarbejdsflade på tværs af organisationen, herunder projektledere og fagligt ansvarlige sangkonsulenter.

Dine opgaver vil blandt andet bestå i at:

 • Deltage i udviklingen af kursusudbud og forløb fra idé til marketing og afvikling
 • Tilrettelægge og koordinere kurser og konferencer: herunder håndtere tilmeldinger og deltagerlister, booke lokaler, forplejning, sørge for materialer og andet
 • Kommunikation med bl.a. undervisere, oplægsholdere, kursister og konferencesteder
 • Samarbejde både internt og eksternt i hele processen
 • Sørge for fakturering, budgetoverblik og lignende administrative opgaver
 • Bidrage til markedsføringsindsatsen, bl.a. med tekster til hjemmeside og markedsføring og med at tage kontakt til kunder

Om dig

 • Du har erfaring med kursusadministration og -koordinering eller lignende
 • Du trives godt i tætte samarbejdsrelationer med dine kolleger
 • Du arbejder godt selvstændigt og tager ansvar for opgaverne
 • Du har blik for arbejdsprocessen og tager gerne initiativ til forandringer
 • Du er serviceorienteret og har fokus på et levere den bedst mulige ydelse til kursister
 • Du er struktureret og arbejder godt i Excel
 • Du har god forståelse for administrationssystemer og lærer gerne nyt
 • Du er sprogligt stærk på skrift og har kendskab til MS Office

Om Sangens Hus

Vi er en fleksibel arbejdsplads, hvor der er stor mulighed for at byde ind med gode idéer. Vi går på arbejde for at fremme en sag, for at lykkes med de konkrete projekter og opgaver og for at trives og udvikle os undervejs. Vi er ca. 30 ambitiøse og engagerede kolleger internt og har en bred vifte af samarbejdspartnere over hele landet.

Sangens Hus er en selvejende kulturinstitution med bevilling fra Folketinget og under tilsyn fra Slots- og Kulturstyrelsen. Vi får en stor del af vores midler fra fonde og gennem samarbejder med kommuner og institutioner. Vi arbejder på NGO-lignende vilkår, har gode arbejdsvilkår med stor fleksibilitet og masser af tillid til, at den enkelte medarbejder løser sine opgaver bedst muligt, samtidig med at livet er i balance.

Sangens Hus’ vision

Sangens Hus arbejder for at fremme sangen i Danmark.

Vores vision er at arbejde for, at sang er et anerkendt redskab, der fremmer fællesskab og trivsel for alle. Samtidig er sang fortsat et mål i sig selv. Sangens Hus understøtter gennem sine indsatsområder, at stadig flere finder og bruger deres stemme.

Læs mere på www.sangenshus.dk/om-sangens-hus

Vi tilbyder:

Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen med mulighed for deltid efter ønske. Arbejdsstedet ligger i Herning, og der er mulighed for at arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen. Opstart 1. maj.

Er du interesseret?

Så send din ansøgning hurtigst muligt til kontor@sangenshus.dk mærket ”kursuskoordinator” og senest 10. marts. Vi holder samtaler i uge 11.

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte leder for marketing, kommunikation og Videncenter for Sang Mette Johnsen Elbeck på 2757 2010 eller mail: me@sangenshus.dk


Tilbage til oversigten