Bliv opkvalificeret til at arbejde med sang

Bliv opkvalificeret til at arbejde med sang

Sangens Hus tilbyder opkvalificering af fagpersoner, så de selv bliver i stand til at give sangens gode egenskaber videre til børn, unge og voksne i forskellige sammenhænge. Vi har udviklet og tilpasset forskellige forløb til fx pædagoger, lærere, frivillige, medarbejdere i kommunernes socialområde m.fl.

Læs mere om vores kurser nedenfor, og kontakt os endelig, hvis vi skal skræddersy et forløb til jer.

Lige nu kan vi tilbyde:


Kursus i Sang, bevægelse og læring:  Læs om kurset her.
Kurset er til lærere og pædagoger i folkeskolen, der vil opkvalificere deres daglige, praktiske arbejde i musikundervisningen. Kurset udbydes af Sangens Hus, som også har udviklet det.


Re-certificeringspakker til Sangglad:  Læs om certificeringspakkerne her.
Er jeres dagtilbud certificeret i Sangglad, har I mulighed for at få en re-certificering og derved få ny inspiration og holde jeres gode sangfaglige kompetencer ved lige.


Skræddersyede forløb og kurser
Vi tilrettelægger selvstændige forløb og kurser til specifikke faggrupper, hvor de har mulighed for at tilegne sig nye kompetencer og derved bruge sang som en aktiv del af deres faglige arbejde. I langt de fleste tilfælde kan forløbene skræddersyes, så de passer til den enkelte institution, skole eller kommune.

Vi kan blandt andet skræddersy løsninger inden for:

  • Skole: Opkvalificering af lærere og pædagoger, der har musikundervisning i grundskolen
  • Dagtilbud: Opkvalificering af pædagogisk personale i dagtilbud til at bruge sang i den pædagogiske hverdag og i arbejdet med den styrkede pædagogiske læreplan
  • Enkeltstående workshops eller oplæg for professionelle om sang og sangens gavnlige effekter

Send din forespørgsel til Mette Johnsen Elbeck, me@sangenshus.dk, 27572010.